· Volby nového výboru ZO VOS FF UK – seznam kandidátek a kandidátů, pokyny k volbě

Volby do výboru fakultní odborové organizace na funkční období 1. 9. 2023 – 31. 8. 2026

Seznam kandidátek a kandidátů:

Monika Brenišínová (Středisko ibero-amerických studií; kandidátku nominoval Vít Zdrálek); prezentace kandidátky

Martin Hříbek (Ústav asijských studií; kandidáta nominoval Ondřej Dadejík); prezentace kandidáta

Jakub Izdný (Ústav českých dějin; kandidáta nominovali Helena Černá, Václav Drška, Veronika Erdélyiová, Marta Maria Harasimowicz, Simona Kolmanová, Anna Maříková, Karolína Padělková, Vojtěch Šimák, Prokop Týle); prezentace kandidáta

Jana Kitzlerová (Ústav východoevropských studií; kandidátku nominoval Ondřej Vojtěchovský); prezentace kandidátky

Štěpán Kubalík (Katedra estetiky; kandidáta nominoval Ondřej Dadejík); prezentace kandidáta

Matěj Metelec (Vydavatelství FF UK; kandidáta nominoval Ondřej Sýkora); prezentace kandidáta

Ondřej Pittauer (Vydavatelství FF UK; kandidáta nominovala Zdena Wiendlová); prezentace kandidáta

Ondřej Vojtěchovský (Ústav světových dějin; kandidáta nominoval Ondřej Dadejík); prezentace kandidáta

Vít Zdrálek (Ústav hudební vědy; kandidáta nominovali Jakub Izdný a Nina Wančová); prezentace kandidáta

Josef Ženka (Katedra Blízkého východu; kandidáta nominoval Josef Ženka); prezentace kandidáta

Elektronická volba

Všichni členové fakultní odborové organizace, disponující fakultním emailem, volí elektronicky. Ostatní členové hlasují pomocí volebního lístku (viz informace níže na této stránce). Svoji volbu uskutečníte ve webové aplikaci na stránce https://volby.ff.cuni.cz/, a to od 8:00 dne 28. 6. 2023 do 20:00 dne 29. 6. 2023.

Průběh hlasování 

1) Přihlásíte se uživatelským jménem (novjaff) nebo univerzitním číslem osoby (na průkazu studenta/zaměstnance pod fotografií) a heslem do CASu (stejné jako do SIS). Nemáte-li platné heslo, můžete si jej nastavit na stránkách CAS, případně v jednom z výdejních center

2) Ze zobrazené kandidátní listiny vyberete nejvýše pět kandidátů. Současně si zvolíte tajný klíč, který vám kdykoliv později v průběhu voleb umožní provedené hlasování zrušit a hlasovat znovu. 

3) Po uložení vašeho hlasování budete automaticky odhlášeni. 

Opakované hlasování se děje obdobným způsobem, jen před zobrazením kandidátní listiny budete vyzváni k zadání tajného klíče, se kterým jste předchozí hlasování uskutečnili. 

Volby jsou tajné 

I když se přihlašujete, tajnost voleb zůstává plně zachována. Jediné spojení mezi osobou voliče a odevzdanými hlasy existuje v podobě tajného klíče, který se ovšem na straně voliče nikde neukládá – volič jej musí vždy zadat, aby mohl být přiřazen ke svým hlasům. 

Řešení problémů

Nemůžete-li se přihlásit, můžete si změnit heslo na stránkách CAS, případně v jednom z výdejních center. Pokud stále máte jakékoli problémy, kontaktujte volební komisi: ondrej.daniel@ff.cuni.cz; hana.kosakova@ff.cuni.cz; sarka.zamecnikova@ff.cuni.cz.

V případě akutních technických problémů prosím kontaktujte Pavlínu Hotovou na tel.: 771 127 624. 

Pokud Vám aplikace neumožňuje hlasovat a Vy se přesto domníváte, že volební právo máte (volební právo mají v elektronické volbě všichni členové fakultní odborové organizace, kteří disponují fakultním emailem, ostatní členové hlasují pomocí volebního lístku), prosíme o neprodlené informování volební komise. Po doložení Vašeho volebního práva Vám bude přístup do aplikace dodatečně zřízen. 

Volba prostřednictvím hlasovacího lístku

Členové, kteří již nemají fakultní afiliaci či při vstupu do ZO VOS neuvedli fakultní email a nemohou tak hlasovat elektronicky, mají možnost volit členy výboru fyzicky prostřednictvím hlasovacího lístku na určeném volebním místě dne 29.6. od 8:00 do 17:00. Tímto volebním místem je výpůjční pult Knihovny Jana Palacha na hlavní budově FF UK, nám. Palacha 1/2, Praha 1.